Vegoprofilen Mattias Kristianssons bästa recept
Mattias Kristiansson älskar utmaningar och med hans nya bok Vego – snabbt och enkelt hjälper han oss att äta helt veganskt i fyra veckor. Det enda som krävs är ju faktiskt riktigt god mat och lite lätta förkunskaper, inget mer. Klassiska vardagsrätter blandas med nykomlingar, spännande sätt att upptäcka baljväxter och tofu på och mycket annat. Fokus på enkel mat som man kan trolla ihop på inte alltför lång tid och i många fall går att frysa in. Varje vecka avslutas med en dessert, och när de fyra veckorna går mot sitt slut kommer det lite festligare bjudmat som avslutning.
Välbekant vegoprofil
Mattias är en av Sveriges största vegoprofiler. Han driver det första och största helt vegetariska matmagasinet i landet – VEGO. Mattias har tidigare gett ut sju bak- och kokböcker. Hans mål är att inspirera så många som möjligt att skära ner på köttet och äta mer vego, något som bäst görs med humor, noll pekpinnar och okomplicerad, vrålgod mat!
Utgivning: September • ISBN: 9789155267452 • Foto Eva Hildén