Skapa den perfekta desserten
Efterrätten - det som skiljer fest från vardag
Vad är väl en festlig måltid utan en söt avrundning? I Desserter - från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons hittar du ett fyrtiotal läckra desserter, allt från klassiker som chokladfondant, tiramisu och marängswiss till bakade efterrätter, desserter i glas och på tallrik, hemgjord glass och små munsbitar till kaffet. Inspireras av spännande smaker och vackra dekorationer som får avslutningen på din hemmamiddag att kännas lika proffsig som den du skulle blivit serverad på en lyxig restaurang. Aldrig har det varit enklare att imponera på vänner och familj!
Om författaren
Emma Brink Rask är en passionerad och självlärd hemmabagare som startade sin populära bakblogg Brinken bakar våren 2017. Hon har arbetat i mediabranschen i över 15 år som redaktör, innehållsproducent och digital strateg, men idag ägnar hon all sin tid åt bakningen. Hon driver även Sveriges enda podcast om bakning, Tillåt kakor, tillsammans med Camilla Hamid. 2019 vann hon priset för bästa bak- och dessertblogg i Matbloggspriset. Våren 2020 utkom Emmas första bok Baka och spritsa - dekorera enkelt och vackert och under hösten var hon en av domarna i programmet Årets sockerbagare på svt i just momentet "spritsa".
Foto: Lina Eidenberg Adamo • Utgivning: 2021-03-08 • ISBN: 9789155269197