Bokförlaget Semic, 2019-02-18

Bufféer för årets alla festtillfällen

I Lättlagade bufféer för hela året får vi ta del av väl beprövade recept, enkla att följa, snabba att laga och garanterat goda. Ingredienserna är okomplicerade och lätta att hitta.

Här finner du bland annat italiensk buffé, vegetarisk buffé, grillbuffé, påskbuffé, soppbuffé och en smart buffé att förbereda flera veckor i förväg och ha redo i frysen.

Boken ger förslag på färdigkomponerade bufféer, men möjligheterna att välja bland och själv kombinera alla läckra rätter och desserter är förstås stora. 

Maud Onnermark är välkänd för sina enkla och pålitliga recept, både som tv-kock och matskribent i olika tidningar. Foto av Ulrika Pousette, Christina Uhlin och Carin Pålsson.

Utgivning: 11 april • Isbn: 9789155266127

Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se, 08-799 30 50.