Samantha Santambrogio-Öberg

Samantha Santambrogio-Öberg är italienskan som 1996 flyttade till Sverige från Milano för att jobba som systemutvecklare. Efter tio år bestämde hon sig för att satsa på sin passion för italiensk mat och kultur. I dag driver hon företaget Al Dente som erbjuder italienska matlagningskurser och har skrivit ett flertal kokböcker, till exempel Äkta italiensk pasta – klassiker och nya rätter från carbonara till vongole, Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert samt Al Dente – italiensk matlagning från grunden.

Utgivning

Nyheter om författaren

Samantha Santambrogio-Öberg Foto: Karolina Olson Haglund

Samantha Santambrogio-Öberg

Samantha Santambrogio-Öberg är italienskan som 1996 flyttade till Sverige från Milano för att jobba som systemutvecklare. Efter tio år bestämde hon sig för att satsa på sin passion för italiensk mat och kultur. I dag driver hon företaget Al Dente som erbjuder italienska matlagningskurser och har skrivit ett flertal kokböcker, till exempel Äkta italiensk pasta – klassiker och nya rätter från carbonara till vongole, Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert samt Al Dente – italiensk matlagning från grunden.

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare