Ulrika Brydling

ULRIKA BRYDLING är utbildad sommelier och kock. Tillsammans med sin syster Carina Brydling och sin man Jörgen Calmsund har hon drivit egna restaurangen Marmite i Åre. Numera är det arbete som frilansande eko-kock och sommelier, uppdraget i Svenska Kockars Förening, krönikör, domare vid tävlingar samt letandet efter en gård som upptar dagarna.

Carina och Ulrika Brydling är systrar och kommer från en familj med maten i fokus. Med rötter från södra Lappland och Gotland är de uppväxta i Bålsta och med det har de fått ta del av de olika regionernas matarv och kunskaper om hur man torkar, röker, syltar, jagar, fiskar m.m.

Utgivning

Ulrika Brydling

Ulrika Brydling

ULRIKA BRYDLING är utbildad sommelier och kock. Tillsammans med sin syster Carina Brydling och sin man Jörgen Calmsund har hon drivit egna restaurangen Marmite i Åre. Numera är det arbete som frilansande eko-kock och sommelier, uppdraget i Svenska Kockars Förening, krönikör, domare vid tävlingar samt letandet efter en gård som upptar dagarna.

Carina och Ulrika Brydling är systrar och kommer från en familj med maten i fokus. Med rötter från södra Lappland och Gotland är de uppväxta i Bålsta och med det har de fått ta del av de olika regionernas matarv och kunskaper om hur man torkar, röker, syltar, jagar, fiskar m.m.

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare