52 Allt-i-ett-rätter

Enka favoriter för plåt, panna, form och gryta
Författare: Kristina Eriksson
Köp boken

Utgivningsdag: 2024-09-16
Recensionsdag: 2024-09-16

Mediakontakt: Cilla Wikström

Att laga mat på en och samma plåt eller gryta är både smart och bekvämt när man har bråttom i vardagen. Inte nog med att det är ett smidigt sätt att sno ihop middagen, även diskberget blir mindre – vilket ger tid över till annat. I denna bok hittar du massor av läckra recept som förgyller veckans alla dagar, oavsett om du är sugen på fisk, kött, kyckling eller något vegetariskt. Välj mellan rätter som one pot pasta med italienska köttbullar, krämig kyckling- och nudelwok med gochujang och böngryta under smördegslock. Eller varför inte laga en smakrik lax på plåt med klyftad spetskål? Utöver middagsförslagen finns här efterrätter, om du vill avrunda måltiden med något sött.

Kristina Eriksson är utbildad hemkunskapslärare, kokboksförfattare och flitigt förekommande matskribent.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2024-09-16 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 177 x 246 x 12 mm Vikt: 441 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155273385 (2024-09-16)

Fler böcker av författaren

52 Allt-i-ett-rätter

Enka favoriter för plåt, panna, form och gryta
Författare: Kristina Eriksson
Köp boken

Utgivningsdag: 2024-09-16
Recensionsdag: 2024-09-16

Mediakontakt: Cilla Wikström

Att laga mat på en och samma plåt eller gryta är både smart och bekvämt när man har bråttom i vardagen. Inte nog med att det är ett smidigt sätt att sno ihop middagen, även diskberget blir mindre – vilket ger tid över till annat. I denna bok hittar du massor av läckra recept som förgyller veckans alla dagar, oavsett om du är sugen på fisk, kött, kyckling eller något vegetariskt. Välj mellan rätter som one pot pasta med italienska köttbullar, krämig kyckling- och nudelwok med gochujang och böngryta under smördegslock. Eller varför inte laga en smakrik lax på plåt med klyftad spetskål? Utöver middagsförslagen finns här efterrätter, om du vill avrunda måltiden med något sött.

Kristina Eriksson är utbildad hemkunskapslärare, kokboksförfattare och flitigt förekommande matskribent.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2024-09-16 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 177 x 246 x 12 mm Vikt: 441 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155273385 (2024-09-16)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare