Matbröd

Från nattjästa rågfrallor till tunnbröd, lyxiga tekakor och himmelska lantbröd
Författare: Victoria Willén
Fotograf: Victoria Willén
Köp boken

Utgivningsdag: 2023-09-13
Recensionsdag: 2023-09-13

Mediakontakt: Cilla Wikström

Bröd är alltid godast när det är hembakat!

I den här boken delar Victoria Willén med sig av massor av härliga recept på matbröd som förgyller alla måltider, både till vardag och fest. Baka och bjud på fluffiga ostfrallor, nattjästa bagels, ciabatta och havsbaguetter, eller varför inte himmelska scones smaksatta med blåbär eller jordgubbar? Och det behöver inte vara tidskrävande med nybakat bröd på morgonen – här finner du många recept där degen jäser under natten, så att du med minimal ansträngning kan njuta av rykande färskt bröd till frukost. Lyxigt, gott och enkelt!

Victoria Willén driver sedan 2010 mat- och bakbloggen Victorias provkök där devisen är att alla ska finna glädjen i att vara i köket. Matbröd – från nattjästa rågfrallor till tunnbröd, lyxiga tekakor och himmelska lantbröd är hennes första bok.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-09-13 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Victoria Willén Formgivare: Mårten Chenon Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 176 x 248 x 15 mm Vikt: 451 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155272340 (2023-09-13)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Matbröd

Från nattjästa rågfrallor till tunnbröd, lyxiga tekakor och himmelska lantbröd
Författare: Victoria Willén
Fotograf: Victoria Willén
Köp boken

Utgivningsdag: 2023-09-13
Recensionsdag: 2023-09-13

Mediakontakt: Cilla Wikström

Bröd är alltid godast när det är hembakat!

I den här boken delar Victoria Willén med sig av massor av härliga recept på matbröd som förgyller alla måltider, både till vardag och fest. Baka och bjud på fluffiga ostfrallor, nattjästa bagels, ciabatta och havsbaguetter, eller varför inte himmelska scones smaksatta med blåbär eller jordgubbar? Och det behöver inte vara tidskrävande med nybakat bröd på morgonen – här finner du många recept där degen jäser under natten, så att du med minimal ansträngning kan njuta av rykande färskt bröd till frukost. Lyxigt, gott och enkelt!

Victoria Willén driver sedan 2010 mat- och bakbloggen Victorias provkök där devisen är att alla ska finna glädjen i att vara i köket. Matbröd – från nattjästa rågfrallor till tunnbröd, lyxiga tekakor och himmelska lantbröd är hennes första bok.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-09-13 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Victoria Willén Formgivare: Mårten Chenon Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 176 x 248 x 15 mm Vikt: 451 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155272340 (2023-09-13)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare