52 burgare och de godaste tillbehören
Köp bokenUtgivningsdag: 2023-04-11
Recensionsdag: 2023-04-11
Mediakontakt: Cilla Wikström
Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta!
"Per Ehrlund är grillinstruktör och vinnare av utmärkelser i olika BBQ-tävlingar ... Boken inleds med historik och grunder för burgarbyggaren. Sedan sätter det igång och bara fantasin tycks sätta gränser! Till burgarna följer förslag om olika dressingar och övriga tillbehör, dessutom melodier man kan lyssna på under tillagningen ... En glad bok för fantasten."
Betyg 4 av 5.
Ur BTJ-häftet nr 10, 2023.
Lektör: Per Björgell
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2023-04-11 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulf Huett Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 180 x 250 x 20 mm Vikt: 528 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155271633 (2023-04-11)