Grilla mera vego
Gröna rätter, röror, såser, snacks och desserter Köp bokenUtgivningsdag: 2022-03-24
Recensionsdag: 2022-03-24
Mediakontakt: Cilla Wikström
Lär dig laga grönt på grillen! Här hittar du rätter där grönsaker som zucchini, rotselleri och spetskål spelar huvudrollen, men också vegoburgare, sallader, grillade ostar, såser, röror … Ja, till och med desserter. Grillmästaren Per Ehrlund bjuder dessutom på en praktisk grillskola. Till exempel får du lära dig skillnaden mellan direkt och indirekt värme, när du bör använda kol respektive briketter och hur du kan justera värmen i en kolgrill. Samt vad du ska tänka på när du grillar vegetariskt, så klart!
Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer och har skrivit två böcker om grillad mat. Han har även vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2022-03-24 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulf Huett Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 180 x 250 x 18 mm Vikt: 520 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155270520 (2022-03-24)