Desserter
Från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons Köp bokenUtgivningsdag: 2021-03-08
Recensionsdag: 2021-03-08
Mediakontakt: Cilla Wikström
Bjud på läckra desserter som är både vackra och enkla! Njut av chokladfondant, tiramisu, citronmarängpaj eller mandelparfait. Servera hembakade biskvier, fluffig fromage eller lättfixad lemoncurdglass. Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten.
Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist, desserter i glas, vackert arrangerade desserttallrikar och något litet till kaffet. Du får också förslag på bra redskap, en praktisk ordlista och flera smarta tips och tricks.
Emma Brink Rask följer upp sin succé Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert med en bok fylld av lockande desserter. De inspirerande bilderna är tagna av Lina Eidenberg Adamo.
"Det här är en bok för den som vill fördjupa sig inom området efterrätter."
Moa Långbergs, BTJ-häftet nr 8, 2021
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2021-03-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lina Eidenberg Adamo Formgivare: Lars Söderman Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 180 x 250 x 13 mm Vikt: 455 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155269197 (2021-03-08)