Al Dente
Italiensk matlagning från grunden Köp bokenUtgivningsdag: 2020-04-22
Recensionsdag: 2020-04-22
Mediakontakt: Cilla Wikström
Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2020-04-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Karolina Olson Haglund Originalutgåvans titel: Al Dente - Italiensk matlagning för alla Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 200 x 267 x 17 mm Vikt: 650 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155267933 (2020-04-22)