Äkta italiensk pasta!
Klassiker och nya rätter från carbonara till vongole ProvläsUtgivningsdag: 2018-08-08
Recensionsdag: 2018-08-08
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Pasta är inget mindre än ren njutning – i olika former, med olika såser. All’arrabbiata, alla carbonara, alle vongole eller en klassisk tagliatelle al ragú … Oavsett om du gör egen färsk pasta från grunden, eller om du använder dig av butikens färdiga, är detta boken som lär dig att laga pasta som smakar lika ljuvligt som i Italien.
Milano-födda Samantha Santambroggio-Öberg håller till vardags kurser i italiensk matlagning. Här delar hon med mycket kärlek och kunnande med sig av allt du behöver veta: hur man lyckas med pastadegen, vilken sort som passar till vilken sås, recept på klassiker, regionala specialiteter, vegetariskt och snabba, nya vardagsrätter. Livet är för kort för att inte unna sig pasta!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2018-08-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 177 x 247 x 13 mm Vikt: 445 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155265465 (2018-08-08)