Fredagskockens bästa grilltillbehör

Författare: Mattias Larsson
Fotograf: Jakob Fridholm
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2018-04-06
Recensionsdag: 2018-04-20

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det fina med att grilla är att allt som läggs på en grill blir så makalöst gott. En bra råvara räcker långt i sig själv – men det som verkligen tar grillkvällen till nya höjder är allt det goda runtomkring. Allt det som gör smakupplevelsen och njutningen så mycket större: grilltillbehören.
Här hittar du mängder av spännande recept på marinader, rubs, örtoljor och glaze som ger gudomlig smak och låter dig variera köttet, kycklingen eller fisken. Här finns också fantastiska aromsmör, krämiga såser, mumsiga röror, picklade grönsaker, bästa grillbröden och inte mindre än tio varianter på pesto. För att inte tala om alla härligt matiga sallader – både sådana med grillat grönt som du lagar tillsammans med annat på grillen, och sådana som du kan förbereda i god tid innan i köket.
Slösa med tillbehören och duka upp en hel grillbuffé av ljuvliga smaker!
 
Några exempel från innehållet:Mortlad salvia-, citron- och vitlöksmarinad, rub med kakao, chili och enbär, svartpepparglaze, brynt salviasmör, pepparrot- och rucolasmör, fänkålspesto, kronärtskockspesto, västerbottensostmajo, syrlig dillcrème, senapspicklad blomkål, saltpicklad jalapeño, rödbetshommus, rödkålsslaw med mandel och russin, grillad vattenmelon med feta, krämig blomkålssallad med dijon, dragon och bacon, grillad fänkål med färsklök, gurka och dill, sallad med kantareller, betor och kapris, löksallad med vitlöksdressing, friterad lök och picklad lök – och mycket, mycket mer.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-04-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Jakob Fridholm Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 202 x 266 x 15 mm Vikt: 588 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155265007 (2018-04-06)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Fredagskockens bästa grilltillbehör

Författare: Mattias Larsson
Fotograf: Jakob Fridholm
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2018-04-06
Recensionsdag: 2018-04-20

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det fina med att grilla är att allt som läggs på en grill blir så makalöst gott. En bra råvara räcker långt i sig själv – men det som verkligen tar grillkvällen till nya höjder är allt det goda runtomkring. Allt det som gör smakupplevelsen och njutningen så mycket större: grilltillbehören.
Här hittar du mängder av spännande recept på marinader, rubs, örtoljor och glaze som ger gudomlig smak och låter dig variera köttet, kycklingen eller fisken. Här finns också fantastiska aromsmör, krämiga såser, mumsiga röror, picklade grönsaker, bästa grillbröden och inte mindre än tio varianter på pesto. För att inte tala om alla härligt matiga sallader – både sådana med grillat grönt som du lagar tillsammans med annat på grillen, och sådana som du kan förbereda i god tid innan i köket.
Slösa med tillbehören och duka upp en hel grillbuffé av ljuvliga smaker!
 
Några exempel från innehållet:Mortlad salvia-, citron- och vitlöksmarinad, rub med kakao, chili och enbär, svartpepparglaze, brynt salviasmör, pepparrot- och rucolasmör, fänkålspesto, kronärtskockspesto, västerbottensostmajo, syrlig dillcrème, senapspicklad blomkål, saltpicklad jalapeño, rödbetshommus, rödkålsslaw med mandel och russin, grillad vattenmelon med feta, krämig blomkålssallad med dijon, dragon och bacon, grillad fänkål med färsklök, gurka och dill, sallad med kantareller, betor och kapris, löksallad med vitlöksdressing, friterad lök och picklad lök – och mycket, mycket mer.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-04-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Jakob Fridholm Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 202 x 266 x 15 mm Vikt: 588 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155265007 (2018-04-06)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare