Gelato! Äkta italiensk glass
ProvläsUtgivningsdag: 2016-05-02
Recensionsdag: 2016-05-16
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Med sina rena smaker och lena, krämiga konsistens brukar italiensk glass anses som godast i världen. Nu behöver du inte längre åka till Italien eller jaga efter stans bästa glassbar för att unna dig denna svårslagna njutning. Med Samantha Santambrogio-Öbergs bok gör du äkta italiensk glass hemma i ditt eget kök, som smakar lika ljuvligt som i Roms bästa gelateria.
Här finns de klassiska och traditionella recepten: pistacchio, nocciola, stracciatella, här finns smakintensiva bärsorbeter och läskande granita. En del kräver glassmaskin, andra kan du göra på landet på 5 minuter med två ingredienser och en visp.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2016-05-16 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 96 Mått: 177 x 242 x 12 mm Vikt: 432 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155263133 (2016-05-02)