Mustiga grytor och långkok
ProvläsUtgivningsdag: 2015-09-16
Recensionsdag: 2015-09-30
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Här bjuder matskribenten och kokboksförfattaren Kristina Eriksson på 55 mustiga och smakrika grytor och allt-i-ett-rätter. Grytor med kött, kyckling och vilt, grönsaksgrytor och fiskgrytor – plus några snabba, goda wokar och ugnsrätter! Till många av recepten kommer också tips på goda röror och andra tillbehör.
Ur innehållet:
Skördegryta med syrlig smak, Grönsaksgryta med massor av olivolja, Kycklinggryta med katrinplommon och citron, Coq au vin med snabb aioli, Favoritkycklinggrytan med aubergine och spiskummin, Kalops med ansjovisröra, Gryta med butternutpumpa och salsiccia, Högrevsgryta med salami och grillad paprika, Blomkålsgryta med indisk paneer, Pulled pork med smarrig potatissallad, Pot au feu på lamm och saffran med fetaoströra, Vansinnigt god älggryta med lingon och kantareller, Gulasch på riktigt, Köttfärs- och grönkålsgryta, Långkokt fläskkarrégryta med soja och äppeljuice, Kryddig lammgryta med röda linser, Kotlettgryta à la Osso Buco, Surkålsgryta med lammkorv och grädde, Fiskgryta med rotsaker och stjärnanis, Kycklingwok med sriracha och shiitake, Vietnamesisk skink- och jordnötswok, Ljuvlig torsk och pestopanna och Lax- och räkpanna med lime och dijonsenap.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2015-09-30 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Åsa Dahlgren Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 176 x 247 x 13 mm Vikt: 492 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155262112 (2015-09-16)