Prinsesstårtor och annat kalasenkelt att baka
ProvläsUtgivningsdag: 2014-02-19
Recensionsdag: 2014-03-05
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Mycket enklare än man tror och alltid en given succé på kalasen. Prinsesstårtan förgyller varje feststund och går att variera i det oändliga. Vaniljkräm och bär, choklad och likör – det finns smakvariationer i det oändliga att överraska med under marsipantäcket. Här kryllar det av tips på fyllningar, fina dekorationer och smarta sätt att färga marsipanen i oväntade kulörer med naturliga färgämnen. Boken innehåller dessutom läckra recept på bakelser, mjuka kakor, rulltårtor, cakepops och annat smarrigt som går att göra med de olika delarna från tårtrecepten. Perfekt för att komplettera tårtbuffén eller till latare dagar när man är sugen på snabbfika. Emelie Hallbäck är matskribent och matkreatör och skriver bland annat för Expressen. Fotograf Martin Skredsvik har tagit bokens vackra bilder.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2014-03-05 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Martin Skredsvik Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 96 Mått: 175 x 246 x 12 mm Vikt: 424 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155260521 (2014-02-19)