Alla sorters kakor - från småkakor till kondisfint
ProvläsUtgivningsdag: 2013-04-17
Recensionsdag: 2013-05-02
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Alla sorters kakor är en kokbok full av bak- och kakglädje. Här blandar matskribenten och kokboksförfattaren Kristina Eriksson recept från barndomen som chokladbiskvier, radiokaka och strassburgare med dagens klassiker som cupcakes och macarons. Här bullas det också upp med tårtor, långpannerutor, cheesecakes, bullar, muffins, sockerkakor, konditorifint, snabbakat och småkakor – många gånger bakade med en twist! Recepten, som är enkla att följa och kan användas av alla, har hämtat inspiration från både den svenska baktraditionen och platser som Italien, USA, Frankrike och latinamerika. Här finns till exempel recept på jordnötskolakakor, dulce de leche-tårta med lime och vit choklad, päronkaka med valnötter och honung, toscakaka med äpple och nutella och Philadelphiakaka med björnbärssylt och mycket, mycket mer. Alla sorters kakor är verkligen kakboken för alla tillfällen och smaker.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2013-05-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Anna Clarén Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 175 x 247 x 14 mm Vikt: 489 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155259204 (2013-04-17)