Buffé och mingelmat
för hela åretUtgivningsdag: 2012-03-12
Recensionsdag: 2012-03-26
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Småplock, tilltugg, finger food och mingelmat. Nästan alltid när det ska lagas extra festlig mat är bästa lösningen en buffé.
Under ett år kan det bli många tillfällen att bjuda till fest. Det kan vara sonen som tar studenten, eller maken som fyller år. Kanske brunchmingel i december, eller så är det dags för en riktig skördefest i augusti när alla är tillbaka från semestern? Hur som helst finns det alltid en anledning att fira något tillsammans med vänner. Men vad ska du bjuda på? Och hur slipper du stressa och jäkta i köket?
I Buffé och mingelmat ger dig Eja Nilsson hundratals bufférecept, och dessutom goda tips och råd kring hur du ska tänka när du bjuder många på samma gång. Här finns tapas och småplock, matiga sallader, marockanska läckerheter, festliga soppor till soppkalaset, påskbuffé, vinterbrunch och självklart en diger dessertbuffé på slutet – allt som behövs för att festbordet ska digna!
"En utmärkt bok med trevliga tips inför årets alla bufféer."
Ingrid Jernberg, Sundsvalls Tidning
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2012-03-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Tine Guth Linse Formgivare: Moa Edlund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 201 x 268 x 13 mm Vikt: 550 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155258085 (2012-03-12)