Laga vilt - från skog och sjö
ProvläsUtgivningsdag: 2011-08-24
Recensionsdag: 2011-09-07
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Du måste varken vara jägare eller macho för att laga vilt. Det som skogen och sjöarna bjuder kan alla äta – och det är både enkelt och gott att laga till. Dessutom är det både ekologiskt hållbart och hälsosamt!
Oavsett om du ger dig ut i naturen eller i stormarknaden kommer du att hitta massor med läckerheter. Och med systrarna Carina och Ulrika Brydlings hjälp blir du en mästare på att laga till riktigt bra och ekologisk mat både till vardags och till fest. Det fina i kråksången är att du även kan hitta nästan alla tillbehör du behöver i skogen, den dignar ju av svamp och bär och kryddor, bara du vet var du ska hitta dem!
Boken är indelad efter djurslag och innehåller både vackra natur- och matfoton och instruktiva bilder och styckningsscheman.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2011-09-07 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Helén Pe Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Mått: 221 x 287 x 20 mm Vikt: 874 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155255817 (2011-08-24)