Pannkaka, plättar och galetter
Förrätt, huvudrätt, dessertUtgivningsdag: 2010-02-25
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Pannkakor har människor lagat i alla tider – och i hela världen. Vi äter pannkakor till ärtsoppan på torsdagar och pannkakstårta med bär och vispgrädde på somrarna. Men det finns mycket mer pannkaksinspiration att hämta ute i världen. Vad sägs om ryska blinier, franska crêpes och galettes, amerikanska frukostpannkakor och mexikanska majspannkakor med kycklingstuvning? Med den här boken kan du resa runt i världen i ditt eget kök med din pannkakslagg – och du får också berättelsen om pannkakans historia, från de gamla romarna till idag och från Kina till Mexiko.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Holger Edström Thema-kod: Mat och dryck Mått: 217 x 217 x 11 mm Vikt: 420 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155256272 (2010-02-25)