100 goda gröna rätter
Utgivningsdag: 2002-03-20
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Grön mat är god, fräsch och frestande färgglad! Allt fler väljer att äta grönare - några lagar helt vegetariskt, andra vill ha mera grönt som komplement till annan mat. Hur man än väljer - alla uppskattar de goda smakerna och den variationsrikedom som grönsaker och rotfrukter innebär. Oftast lättlagat, alltid en fröjd för ögat.
I denna bok finns recept på vardagsmat och bjudmiddagar, både goda soppor, grytor och wok samt snabblagade pastarätter och många recept med bönor och linser.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Kent Jardhammar Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 96 Mått: 170 x 194 x 10 mm Vikt: 286 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789155231170 (2002-03-20)