Sill, ägg och nubbe
Utgivningsdag: 2005-03-15
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Både till jul, påsk och midsommar är sill och ägg något av det allra viktigaste på bordet. I denna fräscha och moderna bok om sill och ägg bjuds både på traditionella och nya spännande sill- och äggrätter. Vad sägs om iransk våromelett, gratinerade strömmingsrullar eller skånsk äggakaka..? Förutom matrecept finns här olika sätt att göra hemkryddat brännvin. Och dessutom snapsvisorna - som hör till alla svenska sillkalas! Cirka 80 recept.
Eja Nilsson är journalist och författare, och de läckra bilderna är tagna av matfotografen Holger Edström.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Holger Edström Thema-kod: Mat och dryck Mått: 167 x 234 x 11 mm Vikt: 354 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155232849 (2005-03-15)