Köksalmanack 2003
Utgivningsdag: 2002-11-06
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
KÖKSALMANACK fyller 70 år, men den är yngre än någonsin! Här blandas förnyelse och tradition! En omistlig inspirationskälla i ständigt nya kläder!Steget från allvarsam ”pekpinne” i svartvitt, med guldtryck på den röda pärmen, till lättsam färgfylld information är kulturhistoriskt. KÖKSALMANACK är unik, ingen annan kokbok har genom åren givit så mycket mer än "bara" goda recept. Ur innehållet i årets jubileumsutgåva:
Middag på Slottet Helens ViktVäktarläckerheter Det heta bageriet finns i Malmö Anrik japan intar landet Silverbröllop – nästan som då... Med egen kocka på Inlandsbanan Jägarhustruns bästa recept Soppa är alltid rätt Våra matvanor genom åren Lätta rätter från Sydafrika Öland – inte bara kroppkakor... Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Patric Leo Serie: Köksalmanack Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 208 Mått: 175 x 237 x 14 mm Vikt: 545 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155210397 (2002-11-06)