Vegetarisk Julmat
Utgivningsdag: 2001-11-14
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Allt fler vill äta vegetariskt eller kompletterar gärna den "vanliga" julmaten med grönsaksrätter.
Här finns ett 50-tal recept på både varma och kalla rätter, bröd och pålägg, sött och gott till dessert: Grönkålspaj med rostad mandel, Kryddig julwok, Julgrön couscous-sallad, Morots- och champinjonpaté, Grönkålspesto, Bagels med paranötter och rödlök, Ostkrans med saffran, Fikonbollar med choklad, Julglass med valnötter och choklad och mycket annat.
Förutom alla recept innehåller boken goda råd om vitaminer, proteiner, antioxidanter och andra skyddande ämnen som finns i den vegetariska maten.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 80 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155229955 (2001-11-14)