Annas medelhavsmat
Utgivningsdag: 1999-10-20
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
En vacker och härligt inspirerande bok med Anna Bergenströms bästa recept från spännande matkulturer runt Medelhavet där man hittar den verkliget hälsosamma maten. Här finns recept till klassiska sallader, goda såser och annorlunda olivbröd från Provence, sagolik kikärtssoppa från Barcelona, pesto från Genua och bönsoppa från Toscana, lammgryta från Marocko, grekiska sallader och mycket mycket mer.
Anna Bergenström är välkänd matskribent i Dagens Nyheter och författare till många uppskattade kokböcker. De härligt inspirerande färgbilderna är tagna av Fanny Bergenström.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Vikt: 1000 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155213985 (1999-10-20)