Bokförlaget Semic, 2019-09-05

Foto: Lennart Weibull

Baka pizza som i Italien

Äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert! Finns det något mer njutningsfullt än en riktigt god pizza? Här hittar du recept på allt från klassiker som Margeritha och Quattro formaggi till veganska varianter, små pizzor som är perfekta till minglet, smakrika foccacior och söta dessertpizzor att runda av måltiden med. 

I Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag & dessert delar Milanofödda Samantha Santambrogio-Öberg med sig av sina bästa recept och enkla användbara knep som gör att du lyckas med pizzabaket på hemmaplan. Buon appetito!

Till vardags driver Samantha företaget Al Dente i Stockholm där hon håller i kurser i italiensk matlagning.  Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag & dessert är Samathas fjärde kokbok.

ISBN 9789155267506 • Utgivning september • Foto Lennart Weibull

Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, cilla.wikstrom@semic.se