Pasta
Utgivningsdag: 2006-10-20
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Alla älskar pasta! Suverän till vardags och oslagbar vid festliga tillfällen.
Att bjuda på pasta och ett glas vin i all enkelhet känns trevligt och opretentiöst. Pasta smaksatt med olivolja, fräscha färska örter, grönsaker, rotfrukter och frukt är både nyttigt och fantastiskt gott! Många av Lena Söderströms recept är vegetariska och går utmärkt att kombinera med kött, fågel eller fisk.
Dessutom pastarecept från 10 av Sveriges bästa kockar. De som vunnit den mest prestigefyllda kocktävlingen Årets kock och fått Mejerimedalj: Markus Aujulay, Mikael Björklund, Stefan Eriksson, Fredrik Eriksson, Andreas Hedlund, Stefan Karlsson, Gert Klötzke, Christer Lingström, Roland Persson och Peter Skogström.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Marianne Lilliér Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 96 Mått: 166 x 231 x 16 mm Vikt: 365 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155234102 (2006-10-20)