Fredagsgott utan stress
Enkelt och läckert med 6 ingredienserUtgivningsdag: 2004-10-27
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
I FREDAGSGOTT UTAN STRESS finns många recept på lättlagad och god mat som inte tar låg tid att laga. De rätter som tar lite längre tid, är ändå lätta att svänga ihop eftersom de sköter sig själva på spisen eller i ugnen. Som grund till varje recept har vi valt en huvudingrediens + max sex ingredienser!
Festa med filé, fresta med färs, trolla med burkar och bönor, lyxa till det med skaldjur och bjud på något smaskigt till efterrätt eller välj något annat gott i boken. Dessutom "servera-med-tips till alla recept så att det blir lättare att välja tillbehör. Många läckra färgbilder som inspirerar.
För recepten svarar Lena Söderström, kokboksförfattare och uppskattad medarbetare i många mattidningar, både i Sverige och utomlands.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 80 Mått: 202 x 268 x 10 mm Vikt: 436 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155231743 (2004-10-27)