Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Utgivningsdag: 2002-10-23
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 96 Mått: 166 x 234 x 10 mm Vikt: 347 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155210380 (2002-10-23)